Yeterlilik Kodu

TR0030025362

Yeterlilik Adı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Diploması
Sorumlu Kurumİstanbul Ayvansaray Üniversitesi
Sorumlu Kurum İletişim BilgisiAyvansaray, Ayvansaray Cd. No:45 D:45, 34662 Fatih/İstanbul
Sorumlu Kurum URLhttps://www.ayvansaray.edu.tr/
YönelimAkademik
AYÇ Seviyesi7
Yeterlilik TYÇ’ye yerleştirilmemiştir.
TYÇ Seviyesi 7
Sınıflandırma (Tematik Alan)Otel, restoranlar ve catering
Sınıflandırma (Meslek Kodu) -
KategoriAna
Kredi Değeri90
Programın Normal Süresi 1
Program Profili (Amaç)-
Öğrenme Ortamları-
Öğrenme Kazanımları (Tanım)-
Anahtar Yetkinlikler -
Ölçme ve Değerlendirme Yöntemleri -
Kalite Güvencesi-
Giriş Şartı

Yüksek lisans programlarına başvuracak adayların en az 4 yıllık bir yüksek öğrenim programından mezun olduklarını gösterir lisans diploması veya mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Tezsiz yüksek lisans programlarımız için ALES ya da yabancı dil şartı aranmamaktadır.

Başarma Şartlarıİlgili programdan mezun olacak öğrenci aşağıdaki şartları yerine getirmek durumundadır: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans programı 60 AKTS’den az olmamak koşuluyla en az 10 ders ile dönem projesinden oluşur.
İlerleme Yolları (İlişki Türü)

Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek departmanlarında ve yiyecek içecek işletmelerinde üst kademe mutfak yöneticisi olarak çalışabilirler.

Yiyecek içecek işletmecisi olarak kendi işletmelerini kurabilirler.
 

Yasal Dayanağı-
Geçerlilik Süresi (Varsa)

Yeterlilik sürekli geçerlidir.

Yeterliliğe Erişim için İnternet Adresi Adresi Aç
Yeterlilik Kodu

TR0030025362


Yeterlilik Adı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Diploması

Sorumlu Kurum
İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

Sorumlu Kurum İletişim Bilgisi
Ayvansaray, Ayvansaray Cd. No:45 D:45, 34662 Fatih/İstanbul

Sorumlu Kurum URL

Yönelim
Akademik

Sınıflandırma (Meslek Kodu)
-

AYÇ Seviyesi
7

TYÇ Seviyesi
7
Yeterlilik TYÇ’ye yerleştirilmemiştir.

Sınıflandırma (Meslek Kodu)
-

Kategori
Ana

Kredi Değeri
90

Programın Normal Süresi
1

Program Profili (Amaç)
-

Öğrenme Ortamları
-

Öğrenme Kazanımları (Tanım)
-

Anahtar Yetkinlikler
-

Ölçme ve Değerlendirme Yöntemleri
-

Kalite Güvencesi
-

Giriş Şartı

Yüksek lisans programlarına başvuracak adayların en az 4 yıllık bir yüksek öğrenim programından mezun olduklarını gösterir lisans diploması veya mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Tezsiz yüksek lisans programlarımız için ALES ya da yabancı dil şartı aranmamaktadır.


Başarma Şartları
İlgili programdan mezun olacak öğrenci aşağıdaki şartları yerine getirmek durumundadır: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans programı 60 AKTS’den az olmamak koşuluyla en az 10 ders ile dönem projesinden oluşur.

İlerleme Yolları (İlişki Türü)

Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek departmanlarında ve yiyecek içecek işletmelerinde üst kademe mutfak yöneticisi olarak çalışabilirler.

Yiyecek içecek işletmecisi olarak kendi işletmelerini kurabilirler.
 


Yasal Dayanağı
-

Geçerlilik Süresi (Varsa)

Yeterlilik sürekli geçerlidir.


Yeterliliğe Erişim için İnternet Adresi
Adresi Aç

Qualification Code

TR0030025362

Qualification Title
Awarding Body
Awarding Body Contact
Awarding Body Url
OrientationAcademic
EQF Level7
The Qualification hasn't been included in TQF.
TQF Level 7
Thematic AreasHotel, restaurants and catering
National Occupation Classification -
CategoryMain
Credit Value-
Program Duration-
Program Profile-
Learning Environments-
Description-
Key Competencies-
Further Info-
Quality Assurance-
Access Requirements-
Conditions for Success-
Progression Paths (Relationship Type)-
Legal Basis-
Validity Period (If Any)-
Url Open Address
Qualification Code

TR0030025362


Qualification Title

Awarding Body

Awarding Body Contact

Awarding Body Url

Orientation
Academic

National Occupation Classification
-

EQF Level
7

TQF Level
7
The Qualification hasn't been included in TQF.

National Occupation Classification
-

Category
Main

Credit Value
-

Program Duration
-

Program Profile
-

Learning Environments
-

Description
-

Key Competencies
-

Further Info
-

Quality Assurance
-

Access Requirements
-

Conditions for Success
-

Progression Paths (Relationship Type)
-

Legal Basis
-

Validity Period (If Any)
-

Url
Open Address